Sleep
in a bubble


Welkom in de wereld van de "P’tits Leus" in Antheit, in de Enchanted Bubble! Herinnert u zich uw laatste nacht onder de sterrenhemel?

U bent een verliefd koppel, vrienden, een ouder met zijn kind en U hebt zin om een verrassende en heerlijke nacht door te brengen in een ongewone en comfortabele verblijfplaats in volle natuur onder de sterrenhemel.

U bent op zoek naar een origineel geschenk om uw liefde te verklaren aan uw uitverkorene, hem of haar eraan te herinneren hoeveel u van hem of haar houdt, jullie huwelijksverjaardag te vieren, of eender welke blijde gebeurtenis te vieren...

U houdt van alternatieve toerismevormen in volle natuur...

Kom en ontdek onze opblaasbare bubble, deels transparant en ontworpen ten einde de nacht door te brengen onder de sterrenhemel op een comfortabele en romantische wijze met behoud van uw privacy.

We verwelkomen u hartelijk in ons domein, in Antheit, de geboorteplaats van de schilder Paul Delvaux Een rustige en vredige plek, gelegen in België, in het hart van Wallonië, tussen Haspengouw en Condroz, op gelijke afstand van de prachtige steden Luik en Namen. Een landelijke en lieflijke omgeving met een prachtig uitzicht op de vallei van Mehaigne en de omliggende bossen

U zal in onze bubble een ware glamping ( camping versie glamour) ervaring beleven. Onder de sterren, net als in een zacht nestje, zal u een verrassende en onvergetelijke nacht doorbrengen.

Zodra het licht uitgaat, zal de magie werken ... De nacht zal u dichter bij elkaar brengen en jullie amoureuze, familiale of vriendschappelijke banden versterkenBezienswaardigheden in de omgeving!

Praktische
regelingen

Open van 1 april tot 31 oktober

Aankomsttijd: vanaf 17.00 uur

Vertrektijd: 12:00

De bubble is geïnstalleerd op een groot terras.

De bubble is uitgerust met een tweepersoonsbed (met dekbed en lakens), elektrische verwarming, verlichting, een tafel en twee stoelen, een waterkoker, thee en koffie.

Wij bieden u een badkamer met toilet, een lavabo (drinkwater, handdoeken, washandjes, zeep, spiegel) en een kapstok aan.

Om veiligheidsredenen, het behoud van het vreedzame karakter van het milieu en omdat het materiaal er zich niet toe leent, zijn dieren niet toegestaan.

Mogelijkheid om een picknick ter plaatse te nuttigen (geen barbecue om veiligheidsredenen).

price-tag-euro-icon-27961

Tarieven

Zondag (*): 120 €

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (*): 140 €

Vrijdag, zaterdag, de dagen voorafgaand aan een feestdag, paasvakantie, juli en augustus: 170 €

Tarieven geldig voor 1 nacht

Vanaf de tweede nacht 20 € korting

(*) Behalve de dagen voorafgaand aan een feestdag, tijdens de paasvakantie, in juli en augustus.
39-393780_the-restaurant-at-home-restaurant-icon

Restaurants

Op het moment van boeken sturen we u een lijst van selecte restaurants in de omgeving en kunnen u hierover verder adviseren.
17873

Decoratie

Wenst u een speciale versiering om een evenement te vieren of een vleugje romantiek toevoegen in de bubble ? De "decoratie" -optie op het boekingsformulier biedt u verschillende mogelijkheden tegen een supplement van 25 €.
img_498788

Ontbijt

Optioneel. Gedeeltelijk biologisch: gebak, stokbrood, boter, jam, kaas, yoghurt, fruit, biologische sinaasappelsap + keuze uit thee, koffie, cacao, warme of koude melk. € 12,5 / persoon. Het ontbijt wordt geserveerd op het tijdstip naar uw keuze vanaf 8:30.
img_339506

Verjaardagstaart en formule

Taart: 25 €. Verjaardagsformule (taart + champagne): 50 €. Verschillende soorten gebak zijn mogelijk: verse slagroomtaart met fruit, verse slagroomtaart met chocolade, chocoladetaart met crème au beurre of mokka of praliné, zwarte bosbessentaart, saint-honoré, chocolade charlotte.
1111557-200

Bloemenboeket

Wil je je geliefde behagen? Een mooi boeket bloemen kan in de kamer worden geplaatst: 25 €.
img_548711

Cadeaubon

Wilt u een geliefde plezieren? Cadeaubon voor 1 nacht voor 2 personen: 170 € (ontbijt niet inbegrepen).
48898

Fotomoment

Als u uw verblijf in de "magische bubble" wilt vereeuwigen, bijvoorbeeld bij een speciale gebeurtenis, kunt u een "speciale bubble" -shoot bestellen bij Mary MC Photography tel. 0499 / 84.51.99 ( Alleen geldig in het weekend).

Prachtig uitzicht

U zult genieten van een prachtig uitzicht op de vallei en kunt genieten van de prachtige zonsopgang en zonsondergang.
 

Reserveren van de bubble

Dit is geen boekingsbevestiging, maar een reserveringsaanvraag. Wij zullen de beschikbaarheid controleren en zullen uw reservering in een toekomstige e-mail bevestigen

Instagram